AKADEMIA SPORTIVE GOGA

Akademia Sportive Goga ofron programe basketbolli dhe kurse stërvitore për grupmosha nga 5-18 vjeç për djem e vajza. Akademia ka në skuadrën e saj disa nga trajnerët më të mirë të cilët udhëheqin këtë sport të mrekullueshëm me pasion dhe disiplinë tek të gjithë brezat. Ekipet ‘Goga Basket’ përfaqësojnë Akademinë në ndeshjet e organizuara në vend e më gjerë.

QENDER SPORTIVE

PALLAT SPORTI

FUSHA TE JASHTME

AKOMODIM

PISHINE